2014. március 9.

3. fejezet

Sziasztok!
Itt vagyok, bocsi, hogy elmaradtam, csak felvételi volt meg, sok minden összejött.
De most itt vagyok és folytatom a sztorit. És köszi a két kommentet!

-        -   Meg se próbáld!- fenyegeti nevetve Ana. Nagyon jóban vannak, ami egy meghitt kört hoz létre. Elkezdünk arról beszélgetni, hogy mi lesz velem az Arénában, meg hogy otthon mi volt, mielőtt eljöttünk. Ezzel el is szalad az idő. Ana egyszer csak az órára néz és felsikkant. Megragadja a karomat, közben pedig Noel nevét kiabálja. Végigfutva a folyosón belé toppanunk és mentorom, akár egy labdát lepasszol neki. Noel szerencsére nyugodt pasi, úgyhogy vele nem kell attól félnem, hogy ide-oda futtat majd… Ahogy sejtettem, normális sétatempóban újra megcsinálja a sminkemet. Most ezüstben csillog a szemhéjam és a hajam is.


Nem túlozta él, ami megnyugtat. Nem szeretnék úgy kinézni, mint egy… hmm… mint egy kapitóliumi. Mikor ezzel elkészül, levesz az egyik állványról egy ruhát. Első látásra annyi jön le, hogy kék és habos. De ahogy jobban megnézem, az alja még fehér és a teteje felé egyre kékül, míg teljesen tengerkék nem lesz. A ruha maga földig ér, nincsen pántja és tiszta hab. Mint a tenger mikor tajtékzik.  Nagyon szép. Ahogy felveszem, érzem, hogy valami nagyon selymes anyagból varrták. Egy kék szandált kapok mellé. A stylistom a hajamat hullámosra süti. Valami virágillatú parfümöt fú rám, aztán a szobámba kísér. Ott Ana vár izgatottan.
-         -    Oh, Mags! Hála az égnek. Gyönyörű vagy! Borna jön hozzád interjúzni – mosolyog. Borna egy legendás műsorvezető, aki a Viadalokat kommentálja. Tizenöt év alatt annyi rajongója lett, hogy az szinte lehetetlen. Nálunk otthon csak a zöld hajáról híres. – Kérdezgetni fog magadról. Csak őszintén és ne félj. – ölel meg. Kimegy és rögtön utána egy férfi jön. Mögötte egy halom kamerás. A férfi Borna. Zöld hajában idén fekete melír csíkozódik. Valamelyik stábtag azt kiáltja, hogy felvétel. Borna az öltönyében odalép hozzám és kezet nyújt.
-         -  Szia, Mags!  Borna vagyok.  Nos, azt javaslom, hogy üljünk le. – köszönt. Aztán mindketten az ágyamra ülünk.
-          - Mondanál, pár dolgot magadról kérlek? – kérdez bíztatóan mosolyogva.
-         -   Persze! – veszem elő a legmegnyerőbb mosolyomat. Ha tévéfelvétel, akkor jól jönne vagy kellene pár támogató. – Mags Folder a nevem. 15 éves vagyok. A negyedik körzet az otthonom. Van egy bátyám és a szüleim. Velük élek. Imádom a tengert a szörfözést és az úszást. – mesélem. Borna elégedetten bólint.
-          Jól van. Így kell ezt csinálni. Mire építesz majd az Arénában?
-          A találékonyságomra. – felelem egy kis töprengés után
Most azt hallom, hogy vége és a kamerák kikapcsolnak. Borna megdicsér és továbbmegy. Közben leesik, hogy minden kiválasztott itt van ebben a szállodában. Kimegyek a társalgóba. Damon megdicséri a ruhámat és megkeresi Joe-t.
-           -  Egy ilyen szépséget ezren is támogatnának majd. – ugrik a nyakamba Anabell.
Este megnézzük az interjúkat a TV-ben.  Az Első Körzetből Hivatásosak jöttek. Mindketten sötét hajúak és fenyegetve beszélnek. A Másodikból egy izmos fiú és egy félénk lány. A Harmadikból egy ikerpár. Aztán mi. Tök jól néz ki, ahogy a ruhám szétterül, kiterül körülöttem. Utána semmi különleges. A Tízediknél figyelek fel. Egy kedves, szőke srác és egy vidám, barna hajú lány. Nagyjából egyidősek velem. A Tizenkettedikből a srác csak úgy szórja a poénokat. Az interjúk után elkezdjük kitárgyalni a többieket. Hamarosan megjön Joe. Komoran ránk néz és szólásra nyitja száját.
-           - Én a Hivatásosokhoz akarok tartozni.

3 megjegyzés:

  1. igy továb csajszi már nagyon várom a kövit.

    VálaszTörlés
  2. Köszi
    És azt is hogy írtál kommentet :)

    VálaszTörlés
  3. Sziia!
    Tetszik a blogod. Várható folytatás? Ha igen, mikor?

    Viki^^ :*

    VálaszTörlés